HOE KIES JE EEN HORLOGE DOOS

Een horlogebox is waarschijnlijk de beste manier om je bezittingen op te bergen. Het houdt je horloge schoon, veilig en georganiseerd. Er zijn verschillende soorten leren horlogeboxen, variërend van voordelige oplossingen zoals een horloge-rol tot luxere alternatieven zoals een horloge-standaard. Je kunt ook kiezen voor een horlogedoosje, wat vooral praktisch is als je onderweg bent.

Bij het kiezen van de juiste horlogedoos zijn er een aantal criteria waar je rekening mee moet houden: de grootte, het gewicht, het materiaal dat gebruikt is bij de constructie en het openingssysteem. Er zijn ook horlogeboxen met een deksel dat in twee delen opengaat, zodat je in het compartiment kunt kijken. Er zijn ook horlogeboxen die opengaan als een lade.

De horlogedoos kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan horloges of sieraden in op te bergen.

 

Wij bieden een breed scala aan designer horlogedoosjes, -doosjes en -opbergers in leer, hout of koolstofvezel om je uurwerken te showen als je ze niet draagt.

De beste horlogedozen die je in Nederland kunt vinden, vind je bij Horloge-Doos.nl. Kom en ontdek het unieke en originele ontwerp met ons assortiment horlogedozen om je mooiste horloges te showen!

ONZE HORLOGE DOOS

Elk van onze horlogedoosjes is zorgvuldig geselecteerd om je de beste prijs-kwaliteitverhouding en een uniek design te bieden! Of je nu op zoek bent naar :

ONZE LEREN HORLOGEBOXEN

Wilt u uw horloges showen? Ik bied je de prachtige en sublieme lederen horlogedoos voor een unieke textuur en stijl. In deze collectie vind je onze verschillende soorten leer en verschillende kleuren die onze leren horlogeboxen verfraaien. We hebben echt leer maar ook synthetisch leer en ook handgestikt.

ONZE HOUTEN HORLOGEBOXEN

Heb je een plek nodig voor één of meerdere horloges? We hebben precies wat je nodig hebt in deze prachtige collectie houten horlogeboxen. Meestal weten we bij het kiezen van onze horlogeboxen niet welk materiaal we moeten nemen, maar met de houten horlogeboxen ben je verzekerd van een edel en solide materiaal.

ONZE REIS HORLOGEDOOSJES

Als je op vakantie of zakenreis gaat, heb je een Travel Watch Box nodig. Daarom hebben we een breed assortiment gemaakt, zodat je met meerdere of één horloge kunt reizen, voor alle maten, in elk geval zullen je horloges goed bewaard en beschermd zijn.

ONZE LUXE HORLOGE DOOS

Je hebt beroemde horloges, je wilt ze niet in zomaar een horlogedoos stoppen, dus ontdek onze collectie hoogwaardige horlogedozen waar we je een keuze aan materialen en onberispelijke kwaliteit bieden, met steeds gekkere innovaties zoals de digitale opdruk.